Appartement "de Hooizolder"

Wilt u een weekend, midweek of week er eens lekker tussen uit dan is ons appartement de Hooizolder op Hoeve Welgelegen de ideale plek om optimaal te genieten. Onze Hooizolder is van alle gemakken voorzien. Het is een volledig ingericht appartement met eigen opgang voor max. 8 pers. Voorzien van vele luxe waaronder een gezellige huiskamer met TV , DVD , radio en gratis internet. Een prachtige badkamer met whirlpool en douche-stoomcabine, een compleet ingerichte open keuken met vaatwasser, magnetron, koelkast, kookplaat en keukeninventaris. En slapen doet u natuurlijk in heerlijk opgemaakte box spring bedden.

Kortom op Hoeve Welgelegen treft u alles aan wat maar nodig is voor een aangenaam en gezellig verblijf. Voor tarieven van het appartement klik hier

.

Bed & Breakfast
Ook voor een nachtje landelijk logeren met een huiselijk gevoel kunt u gebruik maken van onze Hooizolder. Met of zonder ontbijt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Bed & Box
Het is bij ons ook mogelijk om uw paard mee te nemen. U slaapt heerlijk in het appartement de Hooizolder en uw paard wordt ondergebracht in een mooie ruime box. Vanuit Hoeve Welgelegen zijn er ruime uitrijmogelijkheden naar het recreatiegebied het Naarderbos. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Voor een impressie van onze pensionstal ga naar www.stalpronk.nl..
Vergaderen
Ook vergaderen is mogelijk op Hoeve Welgelegen. Met max. 6 personen kunt u landelijk vergaderen op onze sfeervolle Hooizolder. Vergaderen in combinatie met een rondleiding op onze boerderij behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken uw wensen graag.

Paardenhotel.....

Wilt u uw paard onderbrengen terwijl uzelf op vakantie gaat of wilt u samen met uw paard komen? Het kan op Hoeve Welgelegen.

Komt u samen met uw paard dan kunt u prachtige ritten maken in het recreatiegebied het Naarderbos.

Meer informatie over de pensionstalling kunt u vinden op:

http://www.stalpronk.nl/

 Uitzichten....
Getting some fresh air..

"Paarden in het weiland"Paard on de weide

"Paarden in het weiland"

 

 

 

Apartement Welgelegen

ANWB