Vaararrangement (2 dagen):

Aankomst vrijdag vanaf 15.00 uur op Hoeve Welgelegen. Bij aankomst hebben we voor u heerlijke appeltaart met koffie en thee klaarstaan.

 

Optie 1.

Zaterdagochtend heerlijk op de fiets naar Naarden Vesting. Bij de historische haven van Naarden stapt u op de rondvaartboot. Laat u verrassen door de prachtige natuur buiten de muren van de Vesting en geniet van de mooie vestingwerken. De schippers vertellen u graag over het roemruchte verleden van de stad Naarden. Zie ook www.vestingvaart.nl

 

Optie 2.
Zaterdagochtend heerlijk op de fiets naar Muiden waar u nabij het kasteel het Muiderslot (www.muiderslot.nl) op de boot stapt richting forteiland Pampus dat in 1892 werd aangelegd om de stad Amsterdam te beschermen. Op het eiland aangekomen bezoekt u het informatiecentrum en kunt u het fort verkennen. Een ware ontdekking. Zie ook www.pampus.nl

 

eerst lekker ontbijten en dan erop uit met de fiets of de benenwagen. De stad Naarden biedt vele mogelijkheden voor een prachtige dag. Een mooie wandeling over de vestingwallen, de kerktoren beklimmen van waaruit u de ster van Naarden heel goed kunt bekijken, een bezoek aan het Vestingmuseum of een wandeltocht door het oudste natuurgebied van Nederland  het Naardermeer. Er is zoveel te beleven in en om Naarden dat de dag te kort zal zijn. Naarden is rijk aan diverse eetgelegenheden waar u de dag kunt afsluiten. Zondagavond : na een heerlijk weekend weer lekker naar huis.

 

Prijzen voor deze vaararrangementen

Optie 1: € 127,50 p.p. op basis van 2 personen, incl. toegangsbewijs voor de rondvaartboot.
Optie 2: € 147,50 p.p. op basis van 2 personen, incl. toegangsbewijs voor de boot naar Pampus

 

Voor beide opties geldt: inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, 2 x ontbijt, 1 dag fietshuur, gratis gebruik van internet, onbeperkt koffie en thee en een gids met fiets- en wandelroutes.

 

ANWB

Uitzichten....
Vesting vaart

"Vaart bij ingang vesting"


Vesting vaart

"Muiderslot"

Links....

www.boerderijkamers.nl
www.vvvgooivecht.nl
vestingvaart Naarden
muiderslot
Pampus Fort Eiland
Het Naarderbos

Apartement Welgelegen